Gå til hovedindhold

The Spring's test- og demonstrationsfaciliteter

Målet med faciliteterne, som er beskrevet i konceptforslaget, er at de skal indgå som en integreret del af den fysiske og digitale vandinfrastruktur, der skal betjene bygninger, veje og byrum i The Spring.

 • Læs op

Indhold

  Planen med Test- og demonstrationsfaciliteterne er, at de skal dække over en bred vifte af fokusområder og behov, men det vigtigste er, at parterne har test- og demonstrationsmuligheder, som ikke kan udføres på andre måder.

  Dette ønskes opnået både gennem et frirum til at teste idéer, der ikke er mulige under normale forhold, samt testfaciliteter, der er tilgængelige, modulære og fleksible, så de fortsat kan være relevante i fremtiden.

  Multistring

  Et flerstrengsforsyningsnet til test og demonstration af vandteknologier.

  Open Dock

  En adgang under jordoverfladen, dels til multistring-systemet via værkstedslaboratorium og dels til observationer af nedsivende vand gennem permeable overflader, forskellige regnbedstyper mv.

   

  Bygninger

  Skal inkluderer testfaciliteter såsom vandbesparende installationer, teknikrum, geoenergi, blå-grønne tage, dataopsamling mv.

   

  Øvrige faciliteter

  I hele The Spring-området vil der være spredte testfaciliteter og fleksible områder til testfaciliteter. Dette inkluderer f.eks. testbokse med fleksible placeringer og formål, herunder en speciel testboks med fokus på vand-energikilder, et rørstykke til test af lækagesøgningsmetoder, testfelter til kildeopsporing af potentielt forurenende materialer, midler osv.

   

   

  Sidst opdateret: 4. oktober 2023